събота, 13 юли 2013 г.

MAKE A BOW WOW EYEBROWS

Ехо,

От известно време обмислям да обърна малко по-специално внимание на веждите и да напиша 1-2 публикации свързани с тях. Дали ще ви е интересно да ви покажа как си поддържам веждите с мини-фотоурок? 
Преди това ще ви запозная с един продукт, който ме изненада много приятно. Това е CATRICE eyebrow filler Perfecting & Shaping Gel.



От както съм го купила не спирам да го използвам. Изключително удобно, особено сутрините, когато бързам за работа и нямам време да се занимавам с моливи и четки. А определено имам нужда, защото веждите ми са буйни. Знам, че много от вас ги пренебрегват, но повярвайте ми веждите са рамката на окото, те могат да променят видът ви на 100%.
Сега към продукта. Опаковката му прилича на спирала. Гелчето е оцветено, в неутрален цвят, който според описанието пасва на всички цветове вежди. Според производителя включените в състава фибри попълват малките празнинки във веждите без да ги слепва. Формулата е бързо съхнеща.




Според мен обещанията са изпълнени. Нанася се много лесно и бързо, като резултата е очевиден. "Освежава" веждите, подрежда ги и задържа косъмчетата на място. Цвета на гелчето "изписва веждите" и действително запълва моите празни местенца. Когато нямам време използвам гелчето самостоятелно. Ако разполагам с повече време го използвам след молива  или сенките за вежди. Тогава ефекта е двойно УАУ :)

Преди

След
Цена: 7.20 лв.

Вие грижите ли се са вашите вежди?

Kisses,
Sis


7 коментара:

  1. Хубава публикация! Накара ме да се замисля дали да не си го взема. Моите вежди първо ги запълвам с молив и след това ги минавам с безцветен гел, което съответно отнема известно време :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, и аз когато имам време да се занимавам с тях първо ги запълвам с молив и после с безцветен гел. Този продукт на Катрис ме улесни, особено утрините , когато нямам много време. Поздрави!

      Изтриване
  2. Използвам молив за вежди, матови сенки....Взех и този продукт, но не се справям добре с нанасянето му.Ще опитам отново :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хмм..вероятно зависи и много от веждите. Моите са доста гъсти и с твърд косъм...Не знам, дали това има значение...

      Изтриване
  3. Интересен продукт, моите обаче са доста тъмни, дали ще пасне цветът? Моля те, пиши повече за вежди!:-) В България положението е трагично, повечето жени са с толкова неумело оформени вежди, които изобщо не пасват на лицето и формата на очите им. Равно изскубани от началото до края, във форма на запетайки, триъгълни, удължавани с плътен тъмен молив, тотално липсващи или пък в другата крайност - никога невиждали пинсета. Та подобни публикации са от полза:-)Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Пропуснах - леко подстригвам моите (освен умереното, но редовно почистване с пинсета)и ползвам безцветен гел за фиксиране. Понякога според грима ги уплътнявам с неутрални матови сенки, понякога ги "изсветлявам" с матова пудра. При по-светъл цвят коса задължително ги правя по-светли при фризьора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Да, в България понякога положението и трагично. Напоследък често попадам на перманентно направени (татуирани) вежди, което за мен си е престъпление. Не знам, до какво положение трябва да докараш веждите си, за да ги татуираш след това. Също като теб и аз си ги подстригвам. Пустите, много растат :) Ще се опитам да попиша повече за вежди, въпреки че моите са далеч от хубави... :)Поздрави!

      Изтриване