WHO AM I

Казвам се Силвия и съм омъжена.Диплома за професионален гримьор?
- Имам. Ученичка съм на майстор-гримьор Минка Петрова. Имам и изкаран курс при Мила Икониева с диплом към Makeup Atelier Bulgaria

Тип кожа
- Кожата ми е от смесен тип. Лятото се омазнява повече в Т - зоната. Зимата преминава в смесена към суха на места. Имайте едно на ум, че когато съм доволна или разочарована от даден продукт, то е свързано с типа ми кожа. Не е задължително за вас той също да е лош или да ви действа добре, предвид различните типове кожа на лицето.

Блог?

Исках да направя Блог, в който да говоря за своята страст. Да споделям опита си от продукти, които харесвам и такива, които не харесвам. Продукти, за които си заслужава да си дадеш парите и такива, за които не си заслужава. Разбира се, не ангажирам никого с моето мнение. Приемайте това като дневник, който водя, а вие ще може да го четете и да задавате въпроси. Искам да съм полезна на някой, който се чуди напр. „Кой ФДТ да избера?“ или „Коя спирала да си купя“.
Ще споделям с вас и своите „творения“. Понякога те ще са много цветни и драматични, друг път леки и ежедневни. Но предупреждавам – харесвам цветовете. Искам да покажа, че гримът може да е изключително забавен и екстремен. Знам - не на всеки му харесва и определено не ходя така на работа или до магазина. Също така съм лош фотограф :).
7 коментара:

 1. Здравей! Ще ми е много интересно, ако пишеш повече отзиви за курсовете на Минка Петрова- много ми се иска да изкарам диплома за гримьор и тя е един от вариантите, към които съм се насочила. Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте,
  четох че пишете за E.L.F. може ли информация, ако знаете за големите палитри- грим и четките им за грим как са като качество? Благодаря, хубав Блог имате Успех :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей :)! На ЕЛФ използвам определени продукти, които знам, че ми харесват. Още не съм опитвала сенките им, но доколкото съм чела не са лоши. От четките има както добри, така и лоши попадения - разгледай тези от серията СТУДИО. За цената си са екстра, но не очаквай да са кой знае какво. Съжалявам, че не успях да съм ти много от полза. Потърси из интернет, ще откриеш доста ревюта на продукти, които те интересуват. Успех :)

   Изтриване
  2. Благодаря за насоката :) Успех на хубавия блог

   Изтриване
 3. Привет! Поздравления за блога! Аз също ще се зарадвам на повече информация относно курсовете на Минка Петрова. Била съм неин модел, но се ми се иска да застана от другата страна както се казва :) Припознавам един с същи стил във всички нейни курсистки, което ме прави малко объркана. Благодаря, успех!

  ОтговорИзтриване
 4. Скъпа Силвия,
  Като жена на 34 години искам да те поздравя за направеният от теб блог.Благодарение на теб много жени сме как да кажа-в крак с нещата.Хахах и като голям почитател на филмите и сериалите съм забелязала ,че приличаш на една актриса Michael Forbes!!

  ОтговорИзтриване
 5. Здравей!Може ли да ми кажеш цена за професионален грим?

  ОтговорИзтриване