сряда, 2 август 2017 г.

Моята колекция от GOLDEN ROSE Longstay Liquid Matte Lipstick

Здравейте,


Може би и друг път съм казвала, но червилото е един от най-любимите ми грим продукти. Гланцовете не са моето нещо. Друго си е да хванеш гилзичката, да завъртиш и да видиш това прекрасно изобретение за устни. И като един ревностен почитател, може да си представите какво представлява моята колекция от червила. Може би някой ден ще ви я покажа, но ще е доста работа :).
Напоследък, доста популярни станаха така наречените ТЕЧНИ ЧЕРВИЛА. Ами днес ще ви говоря за тях и по конкретни за течните МАТОВИ червила на Golden Rose. Някой от вас може би ще кажат "Ха, Голден роуз". Ами да! Те сложиха в малкия си джоб такива от т.нар. маркови...и скъпи...Тук обаче ще сложа една скоба и ще кажа, че независимо кое течно матово червило ползвате, устните ви трябва да са в много добро състояние- добре хидратирани, да не се лющят. Ако имате сухи устни, това може би не е продуктът за вас. Така че грабвайте пилинга и балсама и обърнете внимание на устните си.  Преди да си сложите червилото се убедете, че устните ви са сухи и нямат никакъв остатък от балсам или друг продукт.
Течните червила на Goden rose, се намират в гилза с апликатор. Опаковката е хубава, но нищо невиждано :) Продуктът сложен върху устните изсъхва, но в никакъв случай не е дискомфортно. Обикновено като се каже матово червило и веднага си мислим, че те ще изсушават устните. За съжаление това е неизбежно за такът тип продукт, но има някои марки матови червила, които го правят много, а други по-малко. Определено течните матови червила на Голдън роуз НЕ изсушават устните до гадост.
Имайте едно на ум, че някои цветове в мокро състояние са едни, но като изсъхнат може леко да променят тона си. Има един такъв цвят, който леко ме разочарова, защото в опаковката е един, а върху устните леко се изменя и потъмнява, а аз исках да остане такъв какъвто го видях първоначално.
Сега ще ви покажа и моята скромна колекция. След като направих снимките се сдобих и с още един цвят, който ще ви покажа по-надолу. Цветовете са пигментирани, като леко разочарование ми е най-тъмния цвят. При тестването ще видите, защото си личи :), че ми се наложи да го повторя няколко пъти. Като че ли маслото се беше утаило и някак не пишеше. Странното е, че без да искам съм купила два от тези цвята и при двата проблема е наличен. Явно нещо има проблем с формулата и цвета. А може проблема да е само при мен...
Иначе всички са изключително трайни и се носят леко на устните.




Следващата снимка показва цветовете още преди да засъхнат:


А ето ги вече изсъхнали и с посочени им номера:






Вие имате ли от тези червила и какво мислите за тях?






Няма коментари:

Публикуване на коментар