вторник, 9 юли 2013 г.

Pinks Beauty Box - юли/август

Ехо,

След огромното ми разочарование от Pretty Box-а, вече не вярвах, че в България може да се осъществи идеята за една хубава бюти кутия, която да НЕ Е пълна само с тестери, които така или иначе мога да си взема от всеки козметичен магазин. Тогава се появи  Pinks Beauty Box. За тези от вас, които не знаят ще обясня накратко каква е идеята на бюти кутиите. Такива кутии се предлагат в Европа и Щатите (май) от доста време. Идеята е, да се абонираш или еднократно да поръчаш такава бюти кутия, която съдържа козметични продукти от бялата или декоративната козметика в семпъл или размер за пътуване, дори 1 или 2 в пълен размер. Кутията се предлага веднъж месечно, като се залага изцяло на момента на изненада. Всеки месец се чувстваш като дете, което чака подаръци за рождения си ден. Никога не знаеш като я отвориш какво ще намериш вътре. Така фирмата запознава хората с различни марки, дава им възможност да ги изпробват и да открият своите любими нещица. 

Pinks Beauty Box е на цена 10 лв. (за сега :)) с включена доставка. Не е ли страхотно! Кутията може да се поръчва през сайта на  Pinks Beauty Box ---->ТУК, както и да следите цялата информация около нея. Обявяват дата (обикновено това е в началото на месеца), кога ще е налична кутията и борбата започва. Действително този месец борбата за поръчка беше ожесточена. Сайта блокира, интернета спираше поради лошото време...Но аз съм всеизвестна със скорпионския си инат и след 3-4 часа инатене УСПЯХ! Различното този месец е, че кутията съдържа двойно повече продукти, защото е кутия за месец юли-август и обединява идеята "Перфектната ваканция". Имаше и бонус продукт :)
Ето какво имаше в моята кутия:




Delarom Orange Body Lotion 30 ml (оригинален размер 200 мл - 65 лв)
Carroten BB Divine Face Cream 3 ml (оригинален размер 50 мл - 12 лв)
Bioten Moisturizing body lotion 6 ml (оригинален размер 250 мл - 4.9 лв)
Bioderma Photoderm Apres-soleil, лосион за след слънце в козметична чантичка(оригинален размер 200 мл - 22.90 лв)
Bioderma Photoderm 5 ml слънцезащитен крем (оригинален размер 40 мл - 29.90 лв)
Phytokeratine 50 ml шампоан (оригинален размер 200 мл - 25 лв)
LIERAC гел душ в компактна козметична чантичка (оригинален размер 150 мл - 26 лв)
Lolita Lempicka парфюм 0.8 мл(оригинален размер 50 мл - 129 лв)
Lolita Lempicka тоалетна вода 0.8 мл(оригинален размер 50 мл - 116 лв)







В кутията има рекламни брошурки на PHYTO и LIERAC. Както и малка книжка със заглавие "Огнената роза". Като допълнение има и талон за отстъпка при закупуване на Lolita Lempicka Eau de Parfum и Lolita Lempicka Eau de Toilette. 




Бонус продукта на лятната кутия е дезодорант B.U.:



Ето и брошурките

(източник: http://www.eatlovemakeup.com)

(източник: http://www.eatlovemakeup.com)

Вие какво мислите за този тип кутии? Бихте ли се абонирали да получавате всеки месец такава изненада?

Kisses,
Sis


6 коментара:

  1. Аз също съм много доволна имисля и занапред да поръчвам. И аз съм скорпи и около 4 часа инатливо (за щастие накрая с успяех) помпах F5 :)) Единствената разлика в моята кутия е продукта на Delarom - почистващ гел за лице :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна кутия, Силве. Поздравления, че успя да се доредиш. Нямам търпение да публикуват опцията за Абониране.

    ОтговорИзтриване
  3. И този месец кутията им е супер. За съжаление и аз не успях да се доредя. Дано следващия месец успея :)

    ОтговорИзтриване