неделя, 9 юни 2013 г.

Makeup geek eyeshadows and pigments - part 2

Ехо,

Ако четете блога ми или ме познавате поне малко знаете, че дъждът ме зарежда. Това е моето време, обожавам пролетните дъждовни дни с мирис на мокра земя. А в Стара Загора липите са цъфнали и не мога да ви опиша на какво ухае навън - РАЗКОШОТИЯ! Сложила съм слушалките в ушите, слушам музика и пиша :)
И така свежа и заредена, реших неделния следобед да прекарам в снимане на суотчове на скорошните ми придобивки от Makeup geek. Тук може да разгледате снимки на първата част сенки на MUG, които получих.


Всъщност, това че аз ги харесвам няма никакво значение. Сред тях имам много любими цветове и не толкова любими. Важното е, че обичам да работя с тях като напълно отговарят на моите изисквания. Цветовете, които ще ви покажа (включително и първите, които получих от MUG) са различни като текстура и финиш - има матови, със сатен завършек, перлени, някои цветове съдържат по-ситен или по-едър брокат. Тези от вас, които се интересуват от декоративна козметика, знаят, че трудно се намират матови сенки, които да са наситени и да се разнасят лесно и равномерно. Матовите сенки са най-трудни за работа и тук е много важно те да са наистина качествени, за да постигате желаните резултати лесно. Е, аз съм влюбена в матовите сенки на Makeup geek.
Сенките са и страшно издържливи. След като си пооцапах ръцете по-време на снимките, някои суотчове просто оставиха цветни белези по кожата ми. Но за сметка на това се чистят лесно. 
И без повече излишни приказки пристъпвам към снимките. Единственото, за което съжалявам е че моят фотоапарат не може да предаде истинската красота на цветовете. Тази публикация ще съдържа доста снимки, така че се подгответе.
Всяко пълнителче идва в отделна хартиена опаковка, която наподобява тази на MAC.


И сега цветовете:






Понеже забравих да сложа името на снимката да уточня, че този цвят е Cosmopolitan

Cosmopolitan








От всички тези цветове най-любим ми е Крем Брюле. Стахотен е за сгъвката на окото, при опушено око. Изключителен цвят за преливане.

Цена на сенките (пълнителче) $ 5,99/1.8G / 0.064 oz

Освен сенките, получих и 4 пигмента Makeup Geek. Продуктът е разположен в малко контейнерче. Това, което не ми харесва е че не са сложили от онези сита върху отвора, които могат да регулират количеството продукт. При отварянето пигмента се разпилява много.  Но определено ще го преживея. защото са изключително пигментирани, не съдържат талк и както всички продукти на Makeup Geek не са тествани върху животни.



Невероятно красиви са!  Но, най-уникалният от всички е Utopia. Крайно време е да го вкарам в действие. Имах и малък проблем с нанасянето на един от цветовете New Years Eve. Тъй като съдържа по едър брокат ми е малко труден за полагане, задължително трябва да има основа или специален фикс за пигменти, за да се изкара цялата му красота.








източник: www.makeupgeek.com

Цена на пигментите $ 6,99 / 1,5 гр.

На снимката може да видите сравнение на пигментите на MAC с тези на Makeup Geek:
източник: www.makeupgeek.com

Цена на пигментите $ 6,99 / 1,5 гр.

За повече суотчове и инфо за цените на продуктите на Makeup geek разгледайте сайта - www.makeupgeek.com
Това е от мен за сега.

Kisses,
Sis

3 коментара:

  1. Чудесни придобивки! Отдавна съм фен на клипчетата на Марлена и все се каня да поръчам. Можеш ли да ми кажеш каква такса плати за цялата тази красота (ДДС имам впредвид)? Благодаря предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Теди! Сенките ми бяха изпратени като комплимент от Марлена. Така че не знам как стои въпроса с таксите :)

      Изтриване
    2. Много благодаря все пак за отговора :))

      Изтриване