четвъртък, 18 април 2013 г.

Travalo

Здравейте,

Понеже наближават дни и месеци на пътувания реших да ви споделя една идея, която лично на мен много ми хареса. Вероятно и тези от вас, които обичат парфюмите ще се заинтригуват. Още преди време, някой от ютубърите, които следя, спомена за този бюти гаджет ТРАВАЛО. Това е едно компактно контейнерче с пулверизатор, в което много лесно може да прехвърлите част от любимия си аромат. Случвало ли ви се е, когато стягате багаж за някъде, да се чудуте кой парфюм да вземете със себе си и кой да оставите, понеже или шишенцето е голямо и тежи или просто няма място? Ами, ето и решението :)




Когато разбрах, че вече и в България мога да го открия веднага си поръчах едно за проба. Травало идва в най-различни дизайни и сладурски цветове. Много е гърли, но разбира се и мъжката част не е забравена, като има варианти и за тях. И носи Beauty Awards 2010 на Cosmopolitan.
И за да не ви обяснявам, как точно се използва, ето едно кратко и много информативно филмче



*Искам да отбележа, че тази публикация не е рекламна. Моето лилавко Травало е купено с  лични средства и не ми е изплащан хонорар, за посоченото  мнение.

Е, как ви се струва ТРАВАЛО?

Целувки,
Сис

5 коментара:

  1. О,супер!Къде го намери?Аз само съм чувала за него...

    ОтговорИзтриване
  2. Има далеч по-икономични алтернативи на Травало-то, напр. аз имам този: http://www.buyincoins.com/new_en/details/easy-fill-travel-perfume-aftershave-atomizer-atomiser-spray-bottle-6ml-product-28276.html
    Страхотно е, че може да се носи лесно навсякъде без да тежи, но имам няколко въпроса/притеснения:
    1. как се ползва с парфюми, чиито бутилки нямат пулверизатор (напр. любимата ми ябълка на Дона Каран)?
    2. как се почиства от остатъчната миризма, ако искаме да го напълним с различен аромат?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Гледах ги тези от байинкойнс, но аз си исках Травало :). Най-вероятно няма да може да се използва за парфюми без пулверизатор. А това за остатъчната миризма също съм си го мислила...

      Изтриване
    2. Шишенцето не се ли отваря? Защото ако се отваря, след няколко изплаквания с вода ароматът от парфюма ще изчезне. Иначе аз гледах и Травало Класик - идеята е същата като при този, но дизайнът е друг и така като гледам по снимките из нета, той не може да се почиства.

      Изтриване