вторник, 23 април 2013 г.

Maybelline Eyestudio Lasting Drama gel eyeliner


Здравейте мили читатели,

Като се замисля продукта, към който имам най-голяма слабост, наред с червилото е гелобразната очна линия. Редовно опитвам да убедя сама себе си, че нямам нужда от нови. Но като видях, че тази на Maybelline вече е достигнала нашите географски ширини, нямаше как да не се сдобия с нея.


Очната линия идва в хартиена опаковка заедно с четка. Общо взето не таих особени надежди към тази четка, но се оказа изключително удобна и вече ми е единствен фаворит. Самият продукт е побран в малко симпатично бурканче с метално капаче на винт. Формулата и консистенцията на продукта са страхотни. Нанася се лесно и бързо, като се плъзга по кожата и само с едно движения оставя плътна черна линия с много хубав финиш. Не се размазва и е като бетон. А това, което най-много харесвам, е че въпреки качеството си дълготрайност, се трие много лесно, без да е нужно да търкаш и да рискуваш да си причиниш болка :).



За мен очната линия на Maybelline бие по всички параграфи така харесваната на Essence, включително и по цена, която е двойна. Мейбълин си я купих за 13.90 лв. Беше си чист късмет, защото няколко дена след това вече беше на цена 16,90 лв.
Само ще вметна, че аз нещо не се спогодих с черния вариант на Essence  При мен се рони, трие се изключително трудно и определено не я харесвам. Интересното е, че формулата при другите цветове - лилавата и сивата , е различна и имам по-добри впечатления от тях. 

Та, ако сте фенове на очната линия, тази на Мейбълин си е MUST HAVE. С интерес следя, дали и кога ще се появят други цветове.

Кой е продукта към който вие имате слабост?

Kisses,
Сис

3 коментара:

  1. Кажи ми, моля те от къде я купи... преобърнала съм цяла Стара Загора, за да я открия и все я нямат в наличност...

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също използвам от години тази очна линия и съм очарована,това е любимия ми продукт.От както я изпробвах,изцяло забравих за моливите. Вече 4-то бурканче изразходвам.За съжаление не съм я срещала на нашия пазар.Поръчвана е от Англия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, момичета! Наистина черният вариант на очната линия не се намира по магазините. Моята я поръчах от enzo.bg

      Изтриване