понеделник, 23 юли 2012 г.

Shy Flamingo by Catrice

Catrice тотално ме спечели със своите сенки и лакове за нокти. Присъединих се към английската версия на страницата на марката във Facebook и се зачетох в коментарите. Беше ми интересно какво мислят останалите по Европа за Катрис. Оказа се, че има доста фенове. Попаднах на въпрос: „Кой от продуктите излизщи от производство ще останат любими?” Много често отговорът беше „Shy Flamingo”.   Това име го срещанах още няколко пъти. Оказа се, че това е червило, описващи го като коралово –розово.
Реших да се възползвам от намаленията и шанса да събера впечатления за останалите продукти от марката и тръгнах да търся прословутото Фламинго.

Опаковката



Опаковката много ми хареса. Металната гилзичка изглежда страшно шик. Като се отвори се вижда щампата „Катрис” на самия продукт. Такива дребни нещица ми правят впечатление.

Червилито


Като консистенция е ”мазно”. Не е от най-трайните червила, които съм ползвала. Цвета определено ми хареса, но не е нещо "уникално". Въпреки това, червицето е супер за лятото. Има съвсем лек, ненатрапчив аромат.


Сега, кое е нещото, което лично мен ме дразни. Червилото съдържа блестящи частици (брокат), които са доста едри. Когато разтривам устните си една в друга ги усещам. Интересното е, че на самите устни тези брокатени частици не са натрапчиви, ще се забележат само от близо. Все пак, ако тези частици ги нямаше, червилото щеше да влезе в редиците на любимите ми. Ако вас това не ви пречи, то задължително му отделете време и го рагледайте отблизо. Поне цвета си заслужава. Точно затова и ще го нося :)
Другото, което ме озадачи е цената. Не знам, ако не беше намалението, дали щах да си го купя.

Редовна цена 8.40 лв.

Тези от вас, които имат червила на Catrice, не ви ли дразнят тези частици или съм само аз?




2 коментара:

  1. Много се зарадвах като видях публикацийката ти за любимото ми напоследък червило :) Наистина страхотен цвят, допадат ми брокачетата, опаковката, аромата... с една дума " моето" червило :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поли, страхотно е когато открием точния продукт :)Цветът на червилото наистина е страхотен.

      Изтриване