неделя, 29 юли 2012 г.

I LOVE INGLOT EYESHADOWS + SWATCHES

Когато за първи път чух за Инглот още не бяха открили магазина в София. А идеята да отворят такъв в България ми се струваше нереална. Гледах ревюта за козметиката в YOUTUBE и всички говореха, как сенките по нищо не отстъпват на МАС, плюс  това са на двойно по-ниска цена (за пазара на Америка). И тъй като бюджета здраво ме беше стиснал за врата (и още не ме е пуснал :) ), МАС ми се струваха като мираж. И така Инглот заеха челно място в уишлиста ми.
Започнах да проучвам начини да си поръчам по интернет, но факта, че не виждаш реалния цвят, който купуваш все ме отказваше. А и транспортните разходи допълнително оскъпяваха това удоволствие.
И когато бях потчти отчаяна, че ще се размина и с Инглот....О, ЧУДО...разбрах, че отварят магазин в София. Само тези от вас, които споделят любовта към грима могат да разберат,  в каква еуфория бях. Бях обявена за ненормална J
Нещо, което може би не знаете е,  че оригинално марката е полска и носи името на своя създадел – Войтек Инглот.  Благодарение на предлаганото високо качество на ниски цени ИНГЛОТ завладява и пазара в Щатите.
За момента имам впечатления само от сенките.
Но целта на поста ми не е да ви разказвам, колко са готини и как си заслужават и последната стотинка, защото съм сигурна, че повечето от вас вече са се убедили в първокласното им качество. А да ви покажа цветовете, които имам аз. Пък може и да си харесате нещо, което вие нямате. Както ще забележите цветовете, които имам аз са от типа „булченски цветове“ .


Искам само да отбележа, че изключително любим цвят ми е Р420. Цветът е уникален - сиво с лилав подтон. А на окото стои невероятно.
И за да не съм голословна ето и един грим където използвах част от сенките на Инглот.




Използвани продукти:
Лице:
Кролан TV стик, 
Inglot Translucent Loose Powder
ELF Contouring Bronzer and Blush
  
Очи:

Инглот AMC 25, P 406, D.S 458, M 390
Inglot gel eyeliner AMC 78 Matte
MAC paint pot
Essense jumbo eye pencil от колекцията Into the wild - 02 Zulu
Essense glitter eye liner - 08 Angel's eyes

Вежди:
Essense eyebrow stylist set 

Устни:
Oriflame Pure Colour Rich red

Мигли:
Red Cherry #47

Друг грим, в който използвам сенки на Инглот може да видите в тази публикация.

Целувки!!!

9 коментара:

  1. Страхотен е този грим, направо невероятен!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно се е получило! Силве, вече съм ти тотален фен на грима и стила ти :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Веси, благодаря. Много си мила :) аз все още се лутам между разни стилове...:)

      Изтриване
  3. Здравей Силвия, от няколко месеца се чудя как да се снабдя с разни нещица на ELF. В американския сайт са на невероятно ниски цени, но няма доставка до БГ. Ти от къде си ги взимаш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Диана! Продукти на ЕЛФ можеш да си поръчаш от английския сайт на марката. Имат и доставка до БГ http://eyeslipsface.co.uk

      Изтриване
  4. Здравей, Силвия! Случайно попаднах на блога ти, супер е! Страхотен грим!

    Мога ли да попитам, този палет с 10 сенки от Фрийдъм системата на Инглот ли е...и колко ти излезе? Аз се опитвам да разбера дали има голям разлика в цените, защото аз живея в Холандия и съм чувала, че Инглот тук ще ми излезе бая повече, отколкото в България.

    Благодаря много предварително!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Извинявай, че чак сега ти отговарям. Празната палитра от 10 цвята е 20 лв, а 20 цвята - 38 лв. Единичките сенки са по около 8 лв.

      Изтриване
    2. Страшно благодаря! Ясна е работата значи, ще изчакам да си дойда в СФ за Инглот...тук палитрата с 5 цвята е около 30-35 евро. До ноември все ще устискам зъби хаха.

      Аз онзи ден ти изчетох почти целия блог, страшно ми хареса :)

      Изтриване