понеделник, 16 юли 2012 г.

Colors of Amazon rainforest

Вчера се бях скрила от жегата в къщи и какъв по-хубав момент от това да се развихря и да сътворя нещо. Убедена съм, че съседите отсреща вече ме мислят за луда :) Единственото място у нас със светлина е терасата, а разстоянието до съседния блок е малко. Така че, най-вероятно съседите са били свидетели на моята фотосесия :)
Имах тема, по-която трябваше да мисля - АМАЗОНИЯ.




Амазонската джунгла, може да бъде голямо вдъхновение. До последно не знаех какво правя и какъв ще е резултата. На моменти малко ми оставаше да хвана памука и мицералната вода и да изтрия всико. Първоначално сложих едно керемидено червило, което провали целия грим. Ядосах се, защото като се погледнах и не знаех точно кое не му е наред. Тогава смених червилото с нещо по-нежно :) И резултата е пред вас. Знам, че няма да е по вкуса на всеки, но аз обичам да експериментирам с цветовете. И не, не ходя така на клубче....хахаха



Използвани продукти:

Лице:
Кролан TV стик
Ben Nye Colorless Face Powder
ELF Contouring Blush and Bronzer

Очи:
BH 120 Palette
CS Neutral Palette
Essence gel eye liner in Berlin Rocks (03)
NYX Jumbo Milk
Essence kajal pencil 20 Scream green
Bourjois Volume Glamour Mascara

Устни:
Flormar lipgloss - номера е изтрит, с бялата капачка (може би №112)

Мигли:
Red Cherry #47

Целувки!!!

2 коментара:

  1. Много интересно се е получило, допада ми :-) Но в твоите артистични ръце не съм очаквала друго. Аз не съм готова още с темата. Трябва да побързам, за да не изпусна срока.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Очаквам с интерес да видя и твоята интерпретация и на всички останали :)

      Изтриване