вторник, 11 септември 2012 г.

Travel Kit NUXE - MUST HAVE!

Тази публикация е за небезизвестната козметична марка NUXE. До скоро само бях чувала за нея. Знаех, че е голям хит на пазара, но поради финансови причини не си бях купувала нейни продукти и съвсем умишлено не съм се интересувла по подробно.
NUXE  е натурална козметика. Мотото им е КРАСОТА ОТ ПРИРОДАТА. И е бестселър на бялата козметика в Франция с редица награди. Звучи супер, нали! Не можех да пренебрегна всичи суперлативи, които срещах и чувах и трябваше да се сдобия с нещо и да видя аджаба...за какво е цялата тази шумотевица!? И тогава попаднах на т.нар. Travel Kit на NUXE. Комплекчето съдържа 5 продукта в малки опаковки удобни за път. Три от продуктите са част от бестселърите на марката и MUST HAVE. На всичкото отгоре комплекчето беше с намалена цена – от 18 на 15.30 лв. Е, как да не го взема!J

Както виждате от снимката продуктите се предлагат в козметична чантичка, която лично на мен много ми харесва. Не знам колко ще е здрава, но винаги се радвам на такива „торбета“ J, в които мога да си събирам разни нещица. Нека сега преминем по-подробно към продуктите, които вярвам много от вас отлично познават. А други, които все още се колебаят могат да притичат до близката по-голяма аптека и се сдобият с тези прекрасни продукти.
  1. Мицерална почистваща вода от розови листенца – 35 мл
Това е един от първите продукти на марката, за които чух и то все хубави неща и е единият от продуктите бестселъри. Има приятна, ненатрапчива миризма на билки (дори на розово масло). Почиства идеялно грима и нечистотиите натрупани по лицето и я оставя мекичка и свежа. Може да успокоите подпухнали и уморени очи като положите памучни тампончета напоени с тази вода. Подходяща и за хора, носещи контактни лещи.
  1. Хидратиращ дневен крем против умора -Crème Prodigieuse, anti-oxidant, anti-skin stress 15 мл
Това е хидратиращо кремче за нормална към комбинирана кожа. От цялото комплектче съм най-развълнувана от този крем. Още с името си ме спечели – антистрес и антиоксидантно.  Моята кожа по принцип е комбинирана, като лятото си е направо мазна. Кремът не е мазен, оставя кожата мекичка и матирана. Мисля, че започвам да го харесвам много. В описанието е посочено, че съдържа 89,3% съставки от растителен произход. Без парабени и некомедоногенен продукт. Днес получих няколко комплимента за кожата на лицето си. Май ще се простя със завидна сума за цяла опаковка. Според  мен е уникален!!!
  1. Мултифункционално сухо олио за лице, тяло, коса – 10 мл
Следващият продукт, който е много известен от тази марка. 98,8 % от съставките на това сухо олио са от натурален произход, с уникална комбинация от 30 % ценни растителни масла и витамин Е за подхранване, подновяване и омекотяване на кожата на лице, тяло и добавя блясък и еластичност на косата.
  1. Подхранващ крем за ръце и нокти – за суха и увредена кожа на ръцете – 15 мл
Мирише невероятно. Съдържа мед, слънчигледово масло, растителни масла и витамин Е. Попива бързо без да оставя мазен филм.
 Прави ръцете мекички. Аз съм с много увредени и груби кожички около ноктите, но все още нямам наблюдение да ми помага в това отношение.
  1. Нежен душ-гел за тяло – 30 мл
Още не съм го използвала. За сега си го пазя. Единственото ми впечатление е от аромата. Страхотен е, мирише на бадем, а това ми е любимо J. В описанието на продукта е посочено, че съдържа цветни екстракти от сладък бадем и портокал. Измива без да изсушава кожата.
Като заключение мога да кажа, че NUXE оправда очакванията ми и определено заслужава всички страхотни мнения, които четох. Препоръчвам на всяка една от вас да си вземе такова комплектче и да опита от красотата на NUXE. Няма да съжалявате. Но предупреждавам...най-вероятно толкова ще се влюбите в тези продукти, че ще се се сдобиете с някои от тях в оригинално количество, а те никак не са евтини J
Поздрави и целувки ХОХОХО

7 коментара:

  1. Много хубаво комплектче! Аз от него си харесах три продукта, които си взех в реален размер :)

    ОтговорИзтриване
  2. Удовлетворяващия крем за лице е една от най-хубавите инвестиции! Не съм ползвала Nuxe, но имам един подобен комплект на Gatineu и до няколко седмици го започвам. Много хубави са тези комплекти от няколко миниатюри, дават възможност да се запознаеш с дадена марка, определено. Благодаря за ревюто :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, с тези миниатюрчета могат само да си спечелят повече клиенти :)

      Изтриване
  3. И аз позлвах същото комплекте и останах много доволна. Най-вече от кремчетата и от олиото, което е доста икономично. Аз го ползвам за лице и понякога за сухите краища на косата. Струват си и миниатюрите, и продуктите на Нюкс като цяло! :)

    ОтговорИзтриване
  4. От къде си си взела този комплект?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!Това комплектче може да се открие във всяка по-голяма аптека :)

      Изтриване