четвъртък, 6 септември 2012 г.

Rimmel Lipsticks

Един от любимите ми продукти от декоративната козметика е червилото. Преди време харесвах повече гланцове, но от както гримът ми стана хоби, се влюбих безконечно в ЧЕРВИЛОТО. Ще започна от там, че не съм претенциозен клиент, но си имам любими марки. За червилата това е Ревлон и Римел. Тъй като напоследък си купих няколко цвята на Римел и имам някои от преди, реших да ви ги покажа. Още повече са страхотни есенни цветове....обожавам смелите цветове и нямам търпение да започна да ги нося J


Римел имат няколко серии червила. Една от тях е Lasting Finish. Палитрата от цветове според мен е невероятна. Формулата е кремообразна, нанасят се „меко“ върху устните. И са изключително пигментирани и не се размазват. Както подсказва и името са доста издържливи, според описанието в сайта на фирмата - до 8 часа. Тук леко са подвели. При мен трайността не е „уау“. Действително са по-издържливи от други марки червила, които притежавам. Това в никакъв случай не ме притеснява. Лично аз нямам против и не ми пречи да си освежавам червило през няколко часа. цветовете, които имам аз от тази серия за 077 Asia, 058 Drop of Sherry, 080 One of a kind (искам да отбележа, че на живо не изглежда толкова лилаво)

077 Asia
058 Drop of Sherry
080 One of a kind

Притежавам едно червило от серията Colour Show off. Отличават се с розова гилзичка. Формулата на продукта от тази серия е по-суха. Много момичета се оплакват, че им изсушава устните и не ги харесват. Трайни са и не се размазват. Аз лично нямам оплаквания. Харесва ми да го нося и получавам много комплименти когато съм с него. Цветът е нещо между коралово, но със силен оранжев оттенък. На моменти го оприличавам на керемидено. Отново, много пигментирани. Това, което мога да посъветвам тези от вас, които смятат че им изсушава устните – използвайте балсам за устни преди това, а за нанасянето препоръчвам четка. Ето цвета, който имам аз:
030 Tell no one

Вие харесвате ли червилата на Римел?
Целувки ХОХОХО

3 коментара:

  1. Не мога да се похваля с голяма колекция от червила, тепърва започвам да заформям колекция.. Цветовете на Римел изглеждат доста примамливи, със сигурност ще си взема поне 1-2 червила :))

    ОтговорИзтриване
  2. Хехе, и аз като Валея :) Само дето мен ме привличат само бледите нюанси и съответно със светлата ми кожа, приличам лекооо на мъртвец... Не мога да си оцеля подходящ цвят :(

    ОтговорИзтриване
  3. Аз също никога не съм била почитателка на червилата - засега имам само 3-4, които на практика не нося, а вместо това предпочитам глосове. Напоследък обаче съм хвърлила око на серията Кейт на Римел, особено на червените и сливовото. Вече си мисля да си купувам само по-силни цветове червило, да имам за специални случаи, тъй като към светлите по-неутрални и без това не посягам.

    ОтговорИзтриване