събота, 22 септември 2012 г.

Let's Meet Golden Rose

Здравейте приятели,
Изключително приятно се чуствам от факта, че Golden Rose България проявиха голям интерес към българското бюти блог общество. От прекрасната им ПР-ка получих безвъзмезно торбичка с техни продукти. Известно време се запознавах с тях и мился, че съм готова за публикация.

В торбичката изненада открих следните неща:

 
Wet & Dry eye shadow 4 палитрата съдържа 4 неутрални цвята (от бронзовата гама)

Както се разбира и по името това са сенки, които могат да се нанасят, както със сух апликатор/четка, така и с мокър, за постигането на по- интензивен цвят. Аз като една любителка на матовите сенки тези ми идват твърде блестящи. Съдържат финни брокатени частички и доста се прашат. Като пигментация – имат средна пигментация. Цветовата комбинация е хубава и подходяща за ежедневни гримчета. (на снимката под публикацията съм изполвала тази палитричка)
Компактна пудра110 Soft caramel
Много приятно съм изненадана от тази пудра. Съдържа витамини А и Е и е със слънцезащитен фактор 15. Опаковката изглежда шик. Нанасям я с голяма пухкава четка като оставя един кадифен и мат завъшек на кожата. Имах късмет и цвета ми пасна идеално. Единствено не се справя с моята мазна кожа и няма така искания от мен oil control. И след 1-2 часа вече съм лъснала. Предполагам, че пудрата ще е идеален продукт за тези от вас с нормална кожа на лицето.
Wonder Lash 12 x volume and lash lift mascara
Спиралата е наситено черна и съдържа про-витамин В5 за по-здрави мигли. На мен обаче първосигнално спиралата не ми хареса. Не се рони, дава някаква дължина, но много слепва миглите ми. Когато я слагам страшно се омацвам, което не ми се е случвало с друга спирала. Вади много голямо количество от продукта. Трябва хубаво да отстраните излишното количество от четката. Също така е от спиралите, които трудно се отстраняват. След като „глътна въздух”, започнах да я харесам маааааалко повече.
Kohl Kajal Eye pencil in black

Уау...молива е наистина много наситено черен (ако изобщо има такъв израз). Доста кремообразен. Моите клепачи са много мазни и този молив се размазва много лесно. Не е лесен за работа. От друга страна това, че е толкова мек го прави подходящ за база при опушване като задължително трябва да се фиксира отгоре със сенки. Обаче има един голям плюс, на водната ми линия молива е изключително траен. Издържа много труден тест. Обикновено като режа лук доста си поплаквам J след това обаче молива си стоеше на мястото като съвсем малко беше поизчезнал.
Diamonds Powder за лице и тяло 104

Това е много финна пудра със ситни брокатени частички. Лесна е за нанасяне благодарение на вградената четка. Определено това не е продукт, който е за всеки ден. Но за някой специален случай ще е идеален завършек на визията ви. Виктория сикрет имат подобен продукт, който е голям хит сред американките. Цветът, който имам аз е тъмен и ще е подходящ за лятото, когато съм посъбрала тен.








Палитра с четири мострички на червила от серията Ultra Rich Color
От тази серия си имам 2 червила. Много ми харесват. Като цяло съм фенка на червилата на Голдън роуз и особено тези от серия 2000. Мостричката съдържа 2 матови цвята (Creamy) 49 и 53, един металик 18 и един блестящ цвят съдържащ брокат 75. От тези четири цвята използвах Creamy 53 (на снимката) и ми стана фаворит. Много приятен неутрален цвят с розово-прасковен оттенък. Нанася се гладко и не изсушава устните. Червилата не се отличават със супер издържливост, но аз никога не съм държала на това.
От фирмата ми предоставиха и продукти за нокти и маникюр, за които ще разкажа в друга публикация. J
И за да не съм голословна ето един лек, ежедневен грим, при който използвах изключително продукти на Голдън Роуз, освен ФДТ. Ето и подробен списък:
Очи:
Wet & Dry eye shadow 4, Kohl Kajal Eye pencil, Wonder Lash 12 x volume and lash lift mascara, Компактна пудра110 Soft caramel
Използваният руж не беше включен в торбичката, закупен е с мои средства: Golden Rose Silky Touch Blush-on 206
Червилото също е закупено от мен – 77 от серията Ultra Rich Color Lipstick Golden Rose. Цветът е много приятен, меко оранжево с лек брокат.

Ами, това е от мен. Надявам се да съм била поне малко полезна с тази публикация. Още веднъж искам да благодаря на Golden Rose България за предоставените продукти. Желая ви успех!!!

5 коментара:

  1. Имам палитрата и се получават страхотни неща, когато сенките се нанасят върху черна база ^_^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :)предполагам, че наистина ще се получи страхотно. Ама пусто като обичам матови сенки... :P

      Изтриване
    2. и аз повече харесвам мат, но от време на време имам настроение за малко по-блещукащо :D

      Изтриване
  2. Цветовете от палитрата изглеждат супер! Приличат ми малко на едни на Буржоа. Гримът се е получил супер! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много ме впечатли гримът ти от снимките! Особено цветът на ружа! Ще съм ти много благодарна ако му направиш ревю! :)

    ОтговорИзтриване