неделя, 26 юли 2015 г.

Gift in a JAR


Привет,

Днес публикацията няма да е свързана с грим или козметика, но затова пък ще ви покажа един супер оригинален подарък. И понеже много обичам да правя подаръци, винаги търся по-различни идеи. Привърженик съм на смислените, оригинални подаръци. Такива, в които влагаш внимание и лично отношение. Точно такъв ще ви покажа днес. А още по-хубавото е че е бюджетен, а вие ще оберете овациите. Идеята "откраднах" от Пинтерест. Боже, този сайт е пълен със страхотни неща. Покрай организацията на кръщенето на дъщеричката ми търсих оригинални подаръци за гостите. И така попаднах на т.нар. Gift in a jar. Ако сте забелязали напоследък са супер актуални бурканите за коктейли или както още ги наричат "бар-буркан". Ако се затрудните в откриването им, може да използвате по-разчупен буркан за сладко или за подправки. Разбрах, че в магазини Джъмбо има страхотни. След това просто го напълнете с малки забавни неща, вържете му една панделка, сложете забавен етикет и ВОАЛА. А така, буркана ще влезе в употреба на получателя, хем го има момента на изненадата, когато започнат да се вадят малките нешица едно по едно.
Исках да се отблагодаря на една позната и реших да направя PAMPER in a JAR. Събрах най-различни козметични,грим и маникюр миниатюри. Сложих ги в един такъв бар-буркан и вижте какво се получи. Както виждате на едната снимка вместо панделка сложих от онези заешки ластици за коса. Още едно нещо, което ще влезе в употреба.





Ето и въпросният подарък за гостите на кръщенето:




Използвайте въображението си, сигурна съм че ще сътворите страхотни подаръци в буркани. А ето и още идеи, които свалих от Pinterest:








Надявам се идеята да ви е харесала и скоро време да я приложите. Ще се радвам да ми сложите като коментар снимки на вашите подаръци в буркани.

До скоро!

3 коментара:

  1. Това е страхотна идея! Аз съм правила със сладки работи за детенце и беше на седмото небе :)

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина страхотна идея, досега не бях попадала на подобен начин на поднасяне. Определено ще се хареса на моите приятелки.

    ОтговорИзтриване
  3. Сууууууупер оригинална идея! Браво, много ми хареса

    ОтговорИзтриване