петък, 27 декември 2013 г.

Christmas Beauty Haul

Привет,

Как сте хора? Коледната еуфория бавно отминава. Надявам се сте прекарали спокойни и зареждащи мигове с вашите близки и сте намерили под елхата бленуваните подаръци. И аз, разбира се, не се разминах с коледното пазаруване, което стартирах началото на месеца, и ще ви покажа моите последни козметични придобивки. Някои от тях вече съм използвала и съм си изградила впечатление, а други все още чакат реда си.


Овлажняващо мляко за тяло на Балеа
Първото нещо, което ме грабна в това мляко беше аромата. Напомня ми на типичната миризма на Nivea. С по-гъста консистенция от млеката на Балея, които съм имала. Разнася се една идея по-трудно, което не е проблем, поне при мен и попива като не оставя мазни следи.

GARNIER Micellar Cleansing Water - около 8 лв.
Използвам мицералната водата вече няколко дни. Няма да бързам с изводите, но определено ОБИЧАМ ТАЗИ ВОДА. Имам чувството, че открих перфектният бюджетен двойник!!! на Bioderma. Това е любимият ми продукт от всички нови нещица.

YVES ROCHER балсам за възстановяване с жожоба - около 5 лв.
Когато посетих щанд на Yves Rocher си търсих шампоана за обем. За съжаление беше изчерпан и реших да приглуша разочарованието като си взема нещо друго. Взех си балсама с жожоба без да обърна внимание, че се води за много суха коса. Моята е нормална, а на периоди е и лееееко мазна. Реших, че балсама няма да е "моя", но все пак го използвах. И ми хареса. Определено ме изненада и сега си го ползвам с удоволствие. Имам чувството, че с него косата ми е по-жива. Не знам....никога не съм можела на 100 процента да "разчитам" продуктите за коса.

Nuxe програма срещу първите белези на стареене
Продуктите на Nuxe са едни от коледните ми подаръци и бяха в промоционален пакет. При закупуването на крем за лице Nirvanesque получих подаръци крем за около очите от същата серия и ароматна свещ, която ухае божествено.

Лепило за изкуствени мигли DUO
Вероятно сте чували, че това лепило е много добро за лепене на мигли. Старата ми тубичка вече привършва и този път реших да си купя същото, но "черния" вариант. Надявам се да е толкова добро, колкото бялото.

Golden Rose velvet matte lipstick - 3.99 лв.
Новите матови червила на марката определено си заслужават. Като фен на всичко що е мат, много им се радвам. Леко изсушават устните, но аз използвам първо балсам. Пигментирани са и на моите устни са доста издържливи. Цветовете, които имам аз са: 11, 14, 19.

real Techniques stippling brush
Още една четка на Саманта Чапман се присъедини към колекцията ми. Поръчах си я онлайн около "черния петък" от iherb и ми излезе на доста добра цена. Още не съм я ползвала, но обещава air brush финиш на лицето.


Ще се радвам да споделите вашите козметични открития.




12 коментара:

  1. Прекрасни придобивки :-)
    Всичко освен балсама на Ив Роше или го имам, или съм го заглеждала със сериозни намрения :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Супер нещица, ще чакаме по-подробни ревюта скоро :P
    Крема на Нюкс е бил в адски яката промоция, дали е валидна все още (и къде)?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Комплекта на Нюкс го взех от Аптеки Субра. Вероятно и в София ги има, предполагам и в други аптеки :)

      Изтриване
  3. Червилата! Изглеждат толкова примамливи!

    ОтговорИзтриване
  4. Много готини неща, и аз се точа на червилата..

    ОтговорИзтриване
  5. Мммм, Нюкс комплекта е трепач!

    ОтговорИзтриване
  6. Lepiloto za migli ot kude go zakypi I kakva mu beshe cenata ako pomnish? Blagodarq

    ОтговорИзтриване
  7. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  8. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  9. Дуото се намира в магазини Инглот. Моето го поръчах от сайта cherry culture.

    ОтговорИзтриване