понеделник, 12 август 2013 г.

New Cosmetic Haul

Ехо,

Нали знаете, когато ви свърши шампоана, отивате в любимото си магазинче, за да си купите нов, а излизате с още няколко неща, от които твърдо сте се убедили, че имате нужда. Това се случи и с мен миналата седмица. Но вместо шампоан, влязох в магазин Лили, за да си търся пудра за лице :). А с какво излязох...сега ще ви покажа. Този път всичките козметични глезотийки си взимам за първи път, така че ще се радвам, ако някоя от вас има вече мнение за някой от продуктите да го сподели.

John Frieda full Repair Shampoo
Съдържа масло от инка инчи, което е богато на Омега-3, възстановява вида на изтощената коса, разплита кичурите, намалява риска от начупване и накъсване при разресване.


Скоро гледах едно момиче, което следя в ютуб и тя доста често споменава тази марка шампоани. Фенка е на този за руса коса. Реших да опитам, защото напоследък косичката ми е в окаяно състояние. Шампоана не е никак евтин, около 16 лв.

Ziaja Natural olive shower gel
Чувала съм разни неща за тази марка козметика и реших да я изпробвам В Лили имаше лосиони и душ гелове с най-различни аромати, Аз се спрях на този със съдържанието на натурален зехтин, Д-пантенол и билки. Още не съм го взимала с мен в банята.
Цена около 5 лв.



Maybelline Dream Mat powder 05 Apricot beige

Толкова много се изговори за тази пудра, че чаках с нетърпение да ми свърши моята на Rimmel, за да си купя тази. Използвам я вече няколко дена и за момента страшно ми харесва.
Цена около 15 лв.



Следващите неща, които ще ви покажа ги имам от малко по-рано

Afrodita Cleansing Milk , тоалетно мляко с екстракт от 7 билки
Млякото го взех съвсем случайно по време на моята ваканция на морето. Вероятно ще му отделя публикация, защото си заслужава. Искам още малко да експериментирам с него :)
Цена около 2 лв.

Rimmel Scandaleyes waterproof Kohl Kajal 005 NUDE
Тези от вас, които се интересуват от грим и следят чуждестранните блогъри сигурно са чували за този молив. За съжаление точно този цвят от серията го няма по необясними за мен причини. Молива е страхотен за вътрешната част на окото.




Kisses,
Sis

10 коментара:

  1. Този молив го издирвам под дърво и камък... В Лили ли го намери?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Приятелка беше на екскурзия в Англия и поръчах да ми го вземе. За съжаление, аз също не съм го виждала на БГ пазара.

      Изтриване
    2. О, ясно :( а поне заслужава ли си?

      Изтриване
  2. Ползвала съм шампоана и балсама само, че варианта за светло руса коса и не бяха никак ама никак лоши!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възлагам големи надежди на шампоана. От русата серия има лак за коса, който страшно хвалят :)

      Изтриване
  3. И аз се опитвам да издиря молива на Римел, за сега без успех.

    ОтговорИзтриване
  4. Мда, тоалетното мляко не е никак лошо за парите си. 3 пъти съм си взимала с жожоба. :) Първият път, когато го взех преди години беше 0,85 лв, сега вече почти двойно, но на фона на Гарниер и Лореал е доста евтино. Честити придобивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иве, на мен всъщност млякото много ми харесва. Мирише приятно, с гъста консистенция е, което на мен ми харесва, и сваля грима без проблеми :)

      Изтриване
  5. За всички, които ме попитаха за молива на Римел - може да си го поръчате от тук с безплатна доставка; http://www.makeupzonesilva.com/2013/03/la-roche-posay-effaclar-purifying.html

    ОтговорИзтриване