четвъртък, 15 август 2013 г.

Ваканция, козметика и едно куфарче

Ехо,

Наскоро се завърнах от две последователни почивки, които ми се отразиха много добре. Започнахме с планината и завършихме с морето, като между двете имах само една вечер, за да "пренастроя багажа". Дори и когато пътувам обичам да имам козметични благинки. Това лято изключително заложих да мострички и travel size, които си пазих старателно точно за тази цел. Всички знаем колко тежат пълноразмерните козметични шишенца и кутийчици и колко място могат да заемат в багажа ни. Точно по-тази причина обичам мини вариантите, в някои от които се влюбвам и завършвам с купуването на пълноразмерен продукт :)

И понеже сега е сезон , който предполага много пътувания, реших да ви покажа какво взех със себе си. Пригответе се за снимки, като няма да се впускам в подробности. Има някои не толкова интересни нещица, които добавих в последствие и затова не присъстват на снимките, напр. като памучни тампончета...Също така, както често ми се случва напоследък, си трия снимки по невнимание, затова няма да мога да ви покажа гримчетата, които си взех :( Затова ще ви покажа само една част от бялата козметика, която избрах да взема с мен.
Ще използвам момента да ви се покажа новото ми козметично куфарче за път, което ми е страшно удобно. Хубаво щеше да е да е малко по-голямо, но и така ми върши страхотна работа. Взех си го от магазин Джъмбо за около 13 лв.





Това са част от измивашите продукти. Вече съм ви говорила за измиващия гел на La Roche Posay, може да прочетете ------> ТУК
Шампоанчето на PHYTO e за увредена коса и беше част от лятната кутия на Пинкс. Ако искате да видите, какво още имаше в нея надникнете ------->ТУК
Душ-гелът на Nuxe е част от един сет за пътуване. Може да разгледате сета ------>ТУК Влюбена съм в него, мирише божествено, прави хубава пяна и измива без да изсушава. Замислям се да се сдобия с пълноразмерния продукт. Няма такъв екстаз за сетивата, докато се къпя с него <3
Последната тубичка е балсам за коса, който беше част от боя за коса ..


В тази групичка продукти са глезотийките ми за лице. Продуктите на BIODERMA са околоочен крем Sensibio Eye, Sebium Global за кожа предразположена към акне и мини мицерална водичка за почистване на грим. Останалите продукти са на Nuxe: крем за лице, крем за ръце и универсалното олио. По-подробно за тях ------>ТУК. Само ще кажа, че няма такъв аромат...обожавам продуктите на Nuxe.
Шишенцето със салицилов спирт е с добавени капсулки хлорнитромицин. Много ми помага, ако ме нападнат гадните пъпки. Повече информация, как си приготвям това лосионче, може да прочетете ТУК .
Разбира се, взех и слънцезащитен крем, който забравих да снимам. 


Следват продуктите за тяло, които също присъстваха в кутията на Пинкс.
Bioderma Photoderm Apres-soleil - лосион за след слънце, Bioten Moisturizing body lotion и
Delarom Orange Body Lotion.

Ами, това са част козметиката, която взех с мен.
Кой е продукта, който винаги присъства във вашата козметична чантичка, когато пътувате?

Kisses, Sis


7 коментара:

  1. От продуктите който са в твоята чанта съм използвала само това с салициловия спирт. Просто прави чудеса с лицето :) Страхотна публикация

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Подсети ме, че забравих да спомена спирта в публикацията. Но аз вътре слагам и друго нещо, може да видиш :)

      Изтриване
  2. Много добре си подредила всичко :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само където забравих да снимам куфарчето вече пълно ;)

      Изтриване
  3. Куфарчето е много симпатично :) И на мен душ гелът на Nuxe мноо ми допадна и все се чудя дали да си го купувам, но сега от кутията на Pinks ми хареса това от Lireac. Глезя си се с него от две седмици, а съм едва на половината.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Lierac още си го пазя :) Но този на Nuxe е наистина божествен :)

      Изтриване
  4. Много удобно куфарче.:)
    Аромата на продуктите на Nuxe ми е любим.....Не съм пробвала душ гела, но скраба за тяло много ми харесва.:)

    ОтговорИзтриване