неделя, 28 октомври 2012 г.

Любими продукти за октомври

Публикациите за любими продукти са доста актуални из интернет пространството. И аз като пристрастена към всякакви бюти нещица имам вече подобна статия, която може да прочетете тук.
Съвсем наскоро обаче,осъзнах, че от тогава имам доста нови любимци. И реших да ви запозная с тях.


Любимец 1
Хидратиращ дневен крем на NUXE против умора – сигурно ви омръзна да четете излиянията ми по този крем. Но определено е много добра инвестиция. За него, както и за самата марка козметика може да прочетете тук.
Любимец 2


BB кремчето на Гарние за комбинирана и мазна кожа

 



Това е втория вариант, който излезе на пазара. Откакто открих това кремче, вече почти не използвам ФДТ. Предлага се само в два нюанса – светъл и тъмен. Като недостатък мога да отбележа, че формулата му е твърде течна. Трябва да внимавате като го отворяте да не го държите надолу, защото ще се разтече. Аз самата тубичка си я съхранявам с гърлото нагоре. Друг недостатък е че не се прадлага избор на нюанси. Има само светъл и тъмен. Има средна покривност. Ако нямате нужда от прекриване на сериозни недостатъци и сте с комбинирана кожа, то това кремче е идеално за вас. Понякога за перфектен резултат го смесвам с ФДТ. Получава се страхотна основа на лицето.

Любимец 3

E.L.F Contouring Blush and Bronzer Duo
 


Това е продукт, който си поръчвам отново и отново. Кутийката съдържа руж и бронзър. Ружът мога смело да твърдя, че е перфектният цвят. Цвят, който отива на всеки. Определям го като прасковен, с леко розов подтон. Има блещулки, които обаче не са натрапващи, а на лицето не се забелязват. Бронзърът е  тъмен и с него трябва да се работи по- внимателно. Особено, ако сте млечко J (с по-бяла кожа) и не сте свикнали да използвате бронзър. Въпреки това се разнася много лесно, единственото, което се иска от вас е да контролирате количеството. Бронзърът също има блещулки, но отново нищо стряскащо. За съжаление, този продукт не може да откриете на българския пазар, но може да си го поръчате онлайн.

Любимец 4

PALLADIO rice paper




Това са абсорбиращи хартийки с оризова пудра. Must Have за всяка една от вас със смесен тип или мазен тип кожа на лицето. Тези хартийки са ми спасението, когато лъсна през деня. От едната страна имат пудра, която е прозрачна т.е. няма цвят и приляга на всякакви кожи. Просто попивате, без да търкате!!! и ще получите перфектно матирана кожа. Изключително ги препоръчвам на булки, абитуриентки и разбира се за всякакви други случаи, където с един замах и без много усилия укротявате „светещата“ Т-зона. Опаковката е компактна и се събира и в най-малката дамска чанта. Това е продукт, който ми е тотален фаворит.Цена около 8 лв.


Любимец 5
Гланц на Римел Stay Glossy цвят 120 Non-stop Glamour



Според описанието гланца трябва да стои на устните до 6 часа. Е, при мен това го няма J. Но за сметка на това цветът е страхотен неутрален цвят. Повечето от вас, които следят блага знаят, че не съм фенка на глосовете, но напоследък този го нося доста често. Омекотява устните ми, не е „тежък“ и не лепне.


Любимец 6


Гел моливът на Avon – черен






Моливът е страхотен. Издържлив и е един от „най-черните“ моливи, които съм използвала. Аз съм с паднал клепач и това е един от малкото продукти, които не ми се отпечатват на клепача. При нанасяне е кремообразен и лесен за опушване, ако търсите този ефект.
Цена – на промоционална цена ми излезе 6.90 лв.




 

Любимец 7
Капки на Есенс за бързо съхнене на лака

Чудя се как изобщо съм живяла без това. Когато се лакирам, го правя или в последния момент, когато трябва да бързам за някъде или точно преди да си легна. Колкото и да изчаквам да изсъхне, винаги сутрин ставам с развалени нокти. Благодарение на тези капки, вече ходя с перфектен  лак. Самата течност не е гъста и е леко мазна. Има пипетка, с която капвам 1-2 капки в основата на нокътната плочка и така количеството се разпределя навсякъде. Според мен е за предпочитане пред спрейовете за бързо съхнене, защото когато пръскаш течността отива навсякъде и наоколо се цапа. Също така има опасност, докато натискате пулверизатора да си развалите някой нокът.
Цена – около 5 лв.
Любимец 8




Това е едно наливно парфюмче на Голден Роуз от серята Mood на roxanne с номер W24. Имитация е на един мой много любим парфим на Диор Coco Madamoiselle.
Цена по-малко от 4 лв.






Кои са вашите любимци?
Поздрави

9 коментара:

  1. Абсолютно си съвпадаме в номера 1, 2, 4 и 6 :) Между другото, мисля, че единствената mess-free опаковка за ББ-то ще е помпичката... Ако се сетят да я сменят, ще е супер.

    А листчетата на Паладио са ми от години любими (и сега се замислям, че са станали такава част от ежедневието ми, че не съм писала за тях - направо съм ги игнорирала... :D). Но ги намирам страшно трудно в Пловдив. Преди няколко седмици си взех на Инглот и те също са много добри, ако ти е интересно ги пробвай :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, благодаря за коментара. Може би следващия път ще опитам тези на Инглот :)

      Изтриване
  2. Къде намирате листчетата на PALLADIO? Има ли ги с Сефора, Дългас, Бюти зоун или някоя друга верига?
    А от изборените съм пробвала само последното- изсушителя за лак на Есенс и споделям мнението :) Много успешен продукт в много удобна опаковка.
    Сред моите любимци се нареждат фон дьо тена на Катриц- Фото финиш, пудрата на Виши Дермабленд, както и оризовият вариант на МАС, което е още по-незаменима. Харесвам и двойната спирала на Лореал, както и тази с колаген! Това са само малка част от моите любимци ;)

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен ми харесва 1, но и аз забелязах, че трябва задължително да го държа с отвора нагоре. Ще споделиш ли къде се продават Palladio, че май не съм ги виждала, а много ми се иска да ги пробвам?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам как да те насоча, понеже не знам от кой град си. Аз не съм от София, но мога да помогна с инфо за всички от Стара Загора и региона :)

      Изтриване
    2. От София съм :) Ще ги потърся, все някъде ще попадна на тях ;)

      Изтриване
  4. Блогът ти ми е много интересен, намирам много полезни неща в него.
    Имаме и общи любимци :-)
    Само една забележка имам: Coco Mademoiselle е на Шанел

    ОтговорИзтриване