понеделник, 27 април 2015 г.

Бюбхен - не само за бебета

Не знам дали има редовни последователи на блога, но ако случайно има сигурно сте забелязали, че блога почти замря. За това си има страхотна причина и тя е, че станах мама за втори път. Може да си представите как ми се ограничи времето. Сега лека полека си открадвам по някоя свободна минута. Страшно ми липсва блога и се надявам да имам все повече и повече време да драсвам по някой ред. 
Сега по същество и към причината, поради която пиша тази публикация. Още с раждането на първото ми детенце се запознах с немската бебешка козметика Bubchen. Ако сред вас има мами със сигурност ви е известна. В частност ще говоря за едно кремче, което се оказа страхотен крем за лицето на мама. Приятелка, която работи в детски магазин ми каза, че го ползва за лице и че това е най-хубавия крем, който е имала. Хубавото на фирмата е, че предлага повечето си продукти и в травъл размери, така че нямаше как да не взема и да изпробвам -хем за бузките на бебка, хем за бузките на мама. Бюбхен е козметика, която съдържа комбинации от натурални съставки, създадена да защитава нежната бебешка кожа. Кремчето, което главен герой в тази публикация е Крем за лице с БИО Невен


Какво казва етикета: Има успокояващо кожата действие и спомага за по-бързото възстановяване на кожата.
Комбинацията от растителни активни вещества успокояват и се грижат за сухата и чувствителна бебешка кожа и намаляват загубата на влага. Екстрактът от невен и ценните растителни масла подсилват кожата на лицето за по-добра защита от влиянията на околната среда. Кремът не съдържа ароматни вещества, оцветители и консерванти, които биха могли да предизвикат алергии. Продуктът може да се използва и от възрастни с чувствителна кожа.
Освен невен, кремчето съдържа бадемово масло, масло от ший и слънчогледово олио, съдържа витамин Е и е pH неутрален. 
Моето мнение:


Кремчето е с гъста и плътна консистенция. Има жълтеникав цвят, а аромата му напомня пакетчетата ванилия. Въпреки "тежката" си консистенция попива в кожата, като я прави мека, хидратирана и готова за външните неблагоприятни влияния. Действително, известно време след нанасянето остава мазен филм, който в никакъв случай не е неприятен, поне за мен. Използвала съм го и като нощен и като дневен крем, дори и под грим, просто трябва да мине време между слагането на крема и ФДТ -на. Моята кожа напоследък е на места суха, на места по-мазна и кремът много и допада. Предполагам, че ако сте с мазна кожа ще е един чудесен нощен крем. За тези от вас с по-суха кожа ще е страхотен и за деня.
Цената на мини опаковката е около 2 лв. Пълноразмерния продукт е около 10 лв.
Дали сред вас читатели има някоя мама запозната с това кремче? Ще се радвам да споделите мнение.

Поздрави,
To Make-up with love


3 коментара:

  1. Здравей, заинтригува ме с това кремче, тъй като напоследък кожата на лицето ми се влоши-около устата и брадичката ми е суха и зачервена кожа, а на останалите места е мазна. Моля те сподели откъде мога да закупя това кремче в София?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, за съжаление не съм от Сифия и не мога да ти посоча конкретен магазин. Но козметиката на Бюбхен се предлага във всеки бебешки магазин и някои аптеки.

      Изтриване
  2. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване