петък, 30 януари 2015 г.

BOURJOIS Rouge Edition Velvet

Привет,

Признавам....имам проблем! Пристрастена съм към червилата. За мен никога не е достатъчно и ако някой ми каже "Този цвят го имаш вече." ще го погледна недоумяващо, защото за мен всеки цвят червило е уникален по себе си :) За какво всъщност ще ви говоря? За червило? ДА!
Края на миналата година BOURJOIS внесе на БГ пазара нова формула течни МАТ червила.


Първоначално се опитах да се убедя, че нямам нужда от такова. Аз си обичам червилото в класическа форма и опаковка. Ей така, с кеф да си хванеш гилзичката. Но щом декември месец Буржоа пуснаха страхотни намаления, вече трябваше да отида на място и да тествам тези прословути червила, които постоянно виждах да рекламират. А и когато в името на продукт се съдържат двете ми любими думи "мат" и "червило"..., не устоях и се сдобих с 2 цвята!

Опаковката им наподобява тази на гланцовете, нанася се и с такъв апликатор. Като цяло на външен вид е доста симпатичен продукт. Формулата - много добра, нанася се като масло с  пигментацията на червило. Първите няколко минути от нанасянето се усеща мааааалко странно, но като се изчака десетина секунди самия продукт "ляга" върху устните с матов, кадифен финиш. Остава едно леко лепкаво усещане. Този продукт малко изсушава устните...., ами всички матови червила го правят, някои повече, други - по-малко С голяма дълготрайност са, но се трансферират, ако допрете устни някъде. Също така преди да го нанесете се убедете, че устните ви са сухи, иначе рискувате цвета излезе извън контура. Нали се сещате, как някое червило може да "влезе" в фините бръчици около устните.


На няколко пъти, когато носих червения цвят се случи да си хапна сандвич..., ами поразмаза се :) Другият голям минус на тези червила е аромата. Не знам на какво се дължи, но в момента, в който си слагам продукта върху устните се усеща странен мирис. Защо Буржоа не са ароматизирали тези прекрасни червилца за мен е пълна загадка?! така че, преди да си ги купите вижте дали ще може да се примирите с аромата.
4 коментара:

  1. Ооооо, това е едно от най-любимите ми червила! Толкова красиви цветове, толкова добре седящи и толкова дълготрайни! <3 Не съм забелязала да има лош аромат при моето... или поне за мен е ок :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно изглеждат!! .. Май вече е време и аз да пробвам някое .. Само хвалби чета :)

    ОтговорИзтриване
  3. Цветовете наистина са страхотни!!! :)

    ОтговорИзтриване