вторник, 19 август 2014 г.

THE BODY SHOP Seeweed deep cleansing facial wash

Хей,

Както се казва в една реклама: "Вече мога да имам морето винаги когато пожелая". Всъщност говоря за измиващия гел на The Body shop с водорасли за комбинирана кожа.


Имах нужда от ново измиващо средство и след известно чудене реших да заложа на The body shop. Напоследък преоткривам марката и се сдобих с доста добри неща от нея. Няма да говоря за опаковката, вижда се- нищо особено. На етикета пише: освежаващ гел oil and soap - free, който премахва нечистотии, грим и излишния себум. Самото гелче е прозрачно на цвят и с доста течна консистенция. Използвам го вече около 3 седмици и ми се струва, че ще е икономично. Много ми харесва, че сваля грим. Напоследък съм се вманиачила към измиващи продукти с това качество, защото е някак по-мързеливо :) памучните тампончета и мицералната вода остават само за досваляне на грима. Гелчето има лек аромат, който не е натрапчив. След измиване усещам лицето си чисто и леко опънато, но не неприятно. Слагам овлажняващо кремче и съм GOOD TO GO. Усеща се и една прохлада, все едно има и нещо ментово в него. 
Като цяло продукта ми се отразява много добре и определено го слагам в графата сполучливи покупки. 

Вие имате ли продукти на марката THE BODY SHOP? С какви впечатления сте от нея?


2 коментара:

  1. Страхотен блог! С огромно удоволствие следя всяка публикация. Силве, каква е ориентировъчната цена на гелчето? Изглежда чудесно попадение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Ани! Благодаря за коментара. Гелчето го поръчах от този сайт http://mybodyshop.bg/, а цената му е 22 лв.

      Изтриване