петък, 20 юни 2014 г.

What's new: BB cream Pure Active

Хей,

Слабостта ми към декоративната козметика за лице е причина винаги да наострям уши, когато излезе нов и интересен продукт на пазара. Колкото и да обичам фондьотените лятото определено ги избягвам и винаги посягам към BB кремче. Досега използвах всеизвестната версия на Garnier Miracle Skin Perfector за мазна кожа, но никога не ми стана любим. Въпреки, че се води за мазна кожа, на мен лицето ми винаги лъсваше. Колкото и да имам LOVE \ HATE връзка с ВВ кремовете, любопитството ми надделя и си купих новия вариант на Garnier от серията PURE ACTIVE.


Първото нещо което ме привлече е съдържанието на салицилова киселина. Тя действа противовъзпалително и антибактериално, предпазва от образуването на пъпчици и спомага за обновяване на кожата. 


Garnier Pure Active има по-гъста консистенция от BB крема Miracle Skin Perfector. Има по-добра покривност с възможност за наслагване на местата които имат нужда. Има матов финиш и за моя изненада поддържа кожата ми матирана прилично дълго време. Чак някъде към 5ят час след полагането върху лицето ми, при допир усетих отделен себум, но това е само на допир. В огледалото лицето ми все още изглеждаше супер. Има специфичен мирис, вероятно заради салициловата киселина. Като минус мога да отбележа ограничението от цветове които се предлагат - Light и Dark. Аз си взех светлия и се оказа, че той е по-тъмен от светлия вариант на Garnier Miracle Skin Perfector. Като всяко ББ кремче съдържа слънцезащитен фактор, който в този случай е SPF 15.

Цената на BB cream Pure Active мисля че все още е въвеждаща и е около 8 лв.
Определено спада към сполучливите ми покупки.
Вие обичате ли да използвате ББ кремове?


XOXO,
To makeup with Love

2 коментара:

  1. Страхотен блог! Много неприятно, че има само два цвята-от миналата серия си взех Medium и ми беше тъмен, притеснявам се, че Light ще ми е светъл... Но ще се пробва! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много добър продукт! Ползвам Light от известно време и ми е идеален. Garnier е страхотно попадение цена- качество!

    ОтговорИзтриване