петък, 27 септември 2013 г.

This is ME :)

Хей,



      Вероятно вече забелязахте, че блогът има ново лице и ново име. Крайно време беше да му обърна внимание и да го направя "по-професионален". Когато го създадох беше съвсем на шега и първосигнално го кръстих Makeup Zone Silva. Както повечето от вас се досещат, СИЛВА идва от истинското ми име - Силвия. Но, самото обръщение има леко сантиментална нотка. Всъщност брат ми ме нарича така :) А, как само му се дразних! Звучеше ми  грубо все едно го казваше без отношение. След време реших, че всъщност звучи интересно. Така и се роди първото име на блога. Напоследък обаче започнах отново да изпитвам смесени чувства и към блога, и към името, и към визията му като цяло. Чувствах, че той изобщо не крещи "Силвия". А аз исках ТОЙ да съм всъщност АЗ. Това си е моето място, а го чувствах все едно е на някой друг. Предприех крачката, заделих малка сума пари и ето резултата :) Едни от най-добре похарчените ми 20 долара. Това вече съм аз! Все едно си купих нова дреха :). И въпреки, че ми е много трудно да пиша, (казвам ви, наистина трудно, едва ли има друг човек, на който да не му се отдават думите) се надявам и вярвам, че има поне двама-трима от читателите, които се спират тук да откриват по нещо, което да ги накара да се върнат отново.
Новият облик и име се надявам да върнат желанието ми за писане и най-вече снимане :) и да ме вдъхновят за идеи. Тогава и на вас ще ви е по-приятно, когато се спрете при мен. 
И преди да натисна бутона ПУБЛИКУВАЙ, понеже споменах брат ми, искам да му кажа, дори и виртуално: - Брат ми, чакам с нетърпение да се върнеш жив и здрав от Афганистан.

*интернет адресът на блога си остава същия :) така, че няма да ме изгубите от поглед :)

С надежда и огромна благодарност,

To Makeup with LOVE

20 коментара:

  1. Силве, страхотна нова визия на блога! Нежна, стилна и изчистена.. много в стил "ти" (поне от това, което аз съм видяла :)) Пожелавам ти още повече успехи занапред и да ни радваш с още повече красоти! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Честита нова визия на блога! Страхотен е!!! Много стилен и изчистен, харесва ми определено много! <3
    Поздравления! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Новата визия на блога е супер! Изглежда много стилно!

    ОтговорИзтриване
  4. Блогът ти изглежда страхотно,честито :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честито! Блогът ти изглежда наиситна много стилно! Нямам търпение за нови постове! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Честито!! За (повърхностните като) мен вида на блога е едно от най-важните неща, и аз гледам моя да е приятен за окото :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) значи и аз съм от повърхностните :) И за мен вида на един блог е много важен :)

      Изтриване
  7. И на мен много ми харесва новия дизайн,точно такъв тип дизайн харесвам най-много!Ще чакам новите публикации!

    ОтговорИзтриване
  8. Pozdravlenia za novata vizia na stranitsata. Mnogo profecionalno, moderno y stilno. Vinagi mi e bilo udovolstvie da te cheta...taka ste e y za napred :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Калина! Радвам се, че намираш интересни неща тук :)

      Изтриване
  9. Честито! Продължавам да те чета с удоволствие!

    ОтговорИзтриване
  10. Здравей! От доста време те следя с удоволствие! Следя и makeupgeek и умирам от кеф, когато видя твои гримове публикувани в галерията! Дерзай, ние сме с теб! Честит нов дизайн!

    ОтговорИзтриване