четвъртък, 24 януари 2013 г.

MUL: Brown with a pop of color and golden glitter

Здравейте,

Тези от вас, които следят блога ми знаят, колко обичам цветните и драматични гримове и че не се притеснявам да експериментирам. Получавала съм доста въпроси, дали съм толкова цветна и в ежедневието или когато излизам :) Тук е мястото да кажа, че голяма част от гримовете, които правя, ги правя за да ги снимам. Не се разхождам или ходя на работа гримирана със цветовете на дъгата. НО, ако излизам вечер мога да си позволя да се развихря и определено се гримирам по-екстремно от обичайното. Преди известно време Kiki Loves Cosmetics сподели, че ще се радва да види нещо "не толкова драматично". Кики, знам, че не искаше да е в кафявата гама, но по стечение на обстоятелствата заложих на земните тонове. Запазвам си правота да направя и нещо ежедневно в синьо или розово :)
От доста време имам палитрата на Make Up Academy Heaven and Earth и беше крайно време да я използвам. Цветовете са натурални и много наситени.
 
 
Ето нещо по-подходящо за офиса, работна среща или за среща с приятели.

 


 

Използвани продукти:
Лице:
M.A.C ФДТ
Rimmel Stay Matt powder
Bourjois Bronzing Powder Chocolate
Bourjois Healthy Mix concealer 53 Medium radiance

Oчи:
Make up Academy - Heaven and Earth palette
Coastal Scents Smoky Palette
Essence gel eyeliner - black
L'Oreal False Lash Telescopic
Lumene молив за очи в кафяво
Essence glitter eyeliner - 08 Angel's eyes

Вежди:
Rimmel Eyebrow pencil 002 Hazel
Essence lash & blow gel mascara

Ами това е за сега от мен.
Целувки!

1 коментар:

  1. Силве, много ми хареса визията, която показваш с кафявото! По нещата, които си ни показвала досега съдя, че си много талантлива и затова си поисках да направиш ежедневна визия с някакви по-завъртяни цветове, като синьо/зелено или розово. Каквото и да показваш, все е приятно! Успех!

    ОтговорИзтриване