сряда, 30 януари 2013 г.

Essence Long lasting eye pencil

Здравейте,
Днес ще пиша за един продукт, който отдавна трябваше да заеме мястото си в блога - Essence Long lasting eye pencil.
Това е автоматичен, дълготраен молив за очи, който се предлага в няколко цвята. Не съм много сигурна кои точно се внасят в България, защото моите два имам от доста време. Напоследък ги преоткрих и се чудя, защо не ги използвам по-често. Задължително скоро ще разгледам, какво е положението с тях сега, защото тези които имам толкова ми харесват, че трябва да се сдобия с още цветове.
Според описанието на молива в сайта на Essence той е дълготраен, с интензивен цвят и лесен за нанасяне.
Моето мнение е, че молива наистина предлага дълготрайност на цвета. Като се има предвид моите мазни клепачи и как всичко ми се отпечатва на горния клепач, този молив върши страхотна работа и издържа цял ден. Да - цял ден и го казвам без колебание. Нито се размазва, нито ми цапа клепача. Нанася се много лесно, като текстурата му позволява да се "плъзга" по клепача. Има добра пигментация, но за да получа още по-добър резултат повтарям върху окото няколко пъти. Освен това моливчето ми е супер удобно, когато бързам сутрин и искам да си сложа някакъв цветен акцент на очите. Не се налага да се подострям и изобщо това е молива, с който си слагам очната линия най-бързо.
Подозирам, че сега се предлагат други цветове, защото тези които имам аз не откривам в сайта. Дизайна също ми се струва нов.
Моите цветове са:
- 06 Seventh Heaven - синьо-зелен цвят
- 08 Touch of Glam - тъмно лилаво (сливово)
 
 
Моливчето си заслужава и задължително трябва да се сдобиете с любим цвят. Цената е доста атрактивна - не повече от 3 лв.
Ще се радвам, ако споделите дали имате такова моливче и кой ви е любимия цвят?
 
Целувки,
 

4 коментара:

  1. Оо, имам, имам :)) Зелено (разбира се) и съм много доволна и аз :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, задължително ще разгледам за други цветове :)

      Изтриване
  2. Еййй, тъкмо си търся готини моливи и тези ги заглеждах и случайно попаднах на тях в блога ти, докато си ровичках за нещо друго :)
    Мерсииии <3

    ОтговорИзтриване