четвъртък, 3 януари 2013 г.

Моят ТОП 5 или продуктите, които използвам най-често


Здравейте красавици,
Честита 2013 година! Нека бъде по-добра от предишната и е изпълнена с много положителни емоции, които да споделим с близки и приятели!


Знам J ...напоследък липсвам, но нещо ентусиазмът ми се изгуби. Такава съм – един път преливам от емоции и идеи, друг път пропадам в емоционална дупка. Така или иначе блогът ми липсваше, просто трудно намирах желание и време за него. На моменти проблясваше и идеята да го спра за известно време, дори и да се откажа, колкото и слабохарактерно да звучи. Не мога да търпя недоизпипани неща :P До тук с излиянията, сега към темата.
Реших да разкажа за продуктите, които използвам най-често напоследък. Имам нови любимци и сега ще ви покажа моят ТОП 5 за момента.



  1. Матиращата пудра на Римел – толкова много хвалби чух за тази пудра, че трябваше да я прибявя към колекцията си. Изключитлно лека, фина, матира кожата като оставя кадифен завършек. При мен обаче не издържа дълго и лъсвам бързо. Въпреки това я използвам с удоволствие.
Цена: около 10 лв.



  1. Bourjois Healthy Mix foundation – този ФДТ има средна покривност с възможност за наслагване без да изглежда тежко. Оставя кожата с естествен завършек. Подходящ е най-вече за нормална до суха кожа, като и придава свеж и озарен вид. Понеже моята кожа е комбинирана, а лятото към мазна си позволявам да го използвам зимата, когато лицето ми е по-сухо.  Говори се, че този ФДТ е достъпния двойник на Шанел про лумиер.
Цена: около 18 лв.



  1. Essence lash and brow gel mascara – само ще кажа....уау....Ако имате непокорни вежди като моите определено това ще ви стане любимо гелче. И е евтино, а върши страхотна работа. Държи косъмчетата на място през целия ден. Определено, това е продукт, който ще купя отново.
Цена: около 5.50 лв.


  1. Концентрирани капсулки на Балеа за лице за нормална кожа – тези капсулки са истинско съкровище. Според етикета всяка капсулка съдържа екстракт от планктон, маслини и авокадо. Едно блистърче съдържа седем такива капсулки, които според описанието трябва да се използват ежедневно 7 дни т.е. терапия за една седмица. Първият път, когато ги купих ги използвах всяка вечер преди лягане. Понеже кожата ми в момента няма нужда от интензивно подхранване използвам една капсулка на седмица и задължително преди лягане. Оставям концентрата да си работи през нощта, когато лицето ми почива. Хидратира кожата отлично, като я оставя гладка и еластична. Имам чувството, че чудесно избистря тена ми. Самият концентрат е гелообразен с лек зеленикав цвят. Попива бързо и има лек приятен аромат. Една капсулка отлично стига за цялото лице.
Цена: от магазини DM 3.60 лв.


  1. Гел очна линия на Make Up Geek  в цвят FAME – на моите кафеви очи синята очна линия стои страхотно. Този цвят е прекрасно турско синьо. Лесно и гладко се нанася и е изключително издържлива и водоустойчива.
Цена $7.99 (http://www.makeupgeek.com/store/eye-products/eye-liners/gel-liner/makeup-geek-gel-liner-fame.html)

А кой е вашият любим продукт в момента?

3 коментара:

  1. Честита 2013-та с пожелание за здраве и много нови вдъхновения! :) Относно спиралата за вежди и мигли реших да пиша (и в блога бях писала), че нещо мен не ме грабна. За миглите не видях ефект, а за веждите- да, фиксира, но, колкото и да опитвах малко да сложа като се срешят и засъхне гела, започваше да се бели и пада на люспи. Много грозно се получи :( Ще погледна капсулките за лице, засега ползвах само тези за очи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хм....интересно..при мен няма такова нещо. Направо съм влюбена в този гел. За мигли не съм го използвала :)

      Изтриване
  2. Супер, супер, и аз ще потърся тези капсулки на Балеа!

    ОтговорИзтриване