сряда, 21 ноември 2012 г.

MAKEUP GEEK


Здравейте,

Тези от вас, които следят страничката ми във FACEBOOK знаят, че наскоро получих цял куп глезотийки от Марлена (http://www.makeupgeek.com). Когато тя и екипът и се свързаха с мен и ме попитаха дали искам да ми изпратят техни неща не повярвах, че това се случва наистина. Без да се колебая казах ДА.
Марлена е първото гуру, което гледах в ютуб. Тя беше тази, която ме запали по грима и ми носеше и ми носи много вдъхновение. Тя е пример за момичето, започнало от нулата, следвайки мечтата си, се превръща в едно от най-известните имена в интернет пространството. А наскоро стана създателка на собствена козметична линия от четки, сенки, гел очни линии, червила. Предстои и излизането на пигменти, глосове и всякакви други изненади. Повечето неща съм научила от нея – за четките, техники за нанасяне, коректорите. Козметичната и линия носи името Makeup geek и печели много фенове. Сенките по качество сравняват с MAC. Марлена винаги е била тяхна фенка ,така че има ясната представа какви трябва да са „перфектните сенки“.

Две седмици след като се свърза с мен получих заветното пакетче съдържащо 12 цвята сенки, 2 гел очни линии и 2 червила. Ще започна от там, че всички те се отличават с невероятна издържливост. Сенките са много пигментирани, нанасят се и се разнасят много лесно. Цветовете на цялата серия са страхотни като има 1-2 цвята, които са уникални сами по себе си. А черното е най-черната сенка, с която съм работила досега. Което я прави и малко трудна. Марлена и екипът и създават уникални цветове и в очните линии. А червилата – да се чудиш кое от кое е по-хубаво. Марлена кръщава всеки един цвят с уникално име. Харесва ми, когато цветовете имат имена, а не скучните номера. Така се запомнят по-лесно и се предава една неподправена индивидуалност.

Ето едно видео, в което Марлена показва някои цветове. Разбрах, че размерът на рефилчетата е като на МАК, така че може да се слагат в тяхна палитра, ако имате такава.

 
 
Направих няколко снимки на нещата, но имайте едно наум – наживо са по-прекрасни.

 
Цената им е: $ 5.99

Освен сенките Марлена ми изпрати 2 гел очни линии и 2 червила. Гел очни линии са в стъклено бурканче. Цветовете, които имам са Cottontail, което е перлено бяло със ситни брокатени сребърни частички и FAME – турско синьо, с таква издържливост, че 3-4 дни след като направих суотча още ми личи на ръката.

Цената им е: $ 7.99

 
Червилата...много ми харесват. Още като се започне от опаковката. Гилзичката е черна с красиви графики на цветя, нищо фрапантно. Всяко идва в отделна картонена опаковка. Също като сенките и червилата носят собствени имена. Меки, кремообразни, като се нанасят имате усещането, че си слагате балсамче за устни. Имат прилична издържливост като хидратират устните.
 
Моите червила са Lovely и Adorable. Фотоапаратът не е уловил истинската им прелест, затова слагам и снимки, които взех от сайта:
Lovely
Adorable
 
Цената им е: $ 7.99
 

 
 За повече цветове и продукти разгледайте сайта. Цените са изключително приемливи като получавате страхотно качество. А най-хубавото е, че изпращат и до България.

http://www.makeupgeek.com/store/

Надявам се да ви е било интересно.

 

10 коментара:

  1. Аууу, какъв късмет :) И мен точно тя ме запали по грима, страхотна е тази жена <3 Честити продукти, откога искам да ги пробвам, май още повече се зарибих :))

    ОтговорИзтриване
  2. Харесвам Марлене,нейните съвети и сайта който е направила. От нейния он-лайн магазин съм си купила някои от четките, които доколкото разбрах са нейно производство. Заслужават внимание и обмислям да направя публикация за тях. Наистина си голяма късметлийка, поздрави за придобивките.

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубаво колетче си получила и по мое мнение го заслужаваш - достатъчно е човек да ти види визиите, които ни показваш, за да си даде сметка, че с 12 цвята ще направиш чудеса! Мисля, че си много талантлива, продължавай!

    ОтговорИзтриване
  4. Много се радвам за теб и според мен наистина го заслужаваш :) На мен М. също ми е голяма любимка, защото е страшно естествена и истинска :)

    ОтговорИзтриване
  5. Леле,какво черно!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Сенките са с много интересни цветове. Такова наситено черно си е находка!

    ОтговорИзтриване