вторник, 27 ноември 2012 г.

Dark angel - photosession


Привет!
Напоследък никаква ме няма в блога, но нещо не мога да намеря време! Откакто започна да се стъмва толкова рано отлагам правенето на снимки, защото харесвам естествената светлина за тази цел. Въпреки че си купих фотоосветление, което изобщо не знам как да използвам и снимките, които правя с него не ми харесват. Не мога да му намеря цаката. Все си казвам „Като дойде събота и неделя ще имам време, ще направя нещо интересно и ще се снимам“. Да, ама не J! Все някаква друга работа изкача и плановете ми за грим се объркват.
Въпреки това с един фотограф - Димитър Александров (Фото Студио "Print Idea"), който се оказа отворен за всякакви идеи направихме фотосесия. Страшно много се забавлявах и мисля, че се получи добре. Идеята беше гримът да е много тъмен, а аз да съм облечена в бяло като силно контрастирам на есенните цветове. Много отдавна исках да си направя подобен грим и ето, че имаше и причина да го сторя, а Митко да го овековечи J
Сега като наближават празниците повечето от вас се чудят, какъв подарък да направят на любим човек или приятел. Ето идея за оригинален подарък - подарите фотосесия J. Със сигурност ще се забавлява много и ще му останат прекрасни спомени.

Желая хубав ден на всички!

3 коментара: