сряда, 27 май 2015 г.

What's new?


Днес ще ви покажа нови нещица, с които се сдобих последния месец. Някои от тях са стари любимци, други използвам за първи път. 
Ще започна първо с най-малко вълнуващото или мокри кърпички. Тези са на babylove, марка на DM и са страхотни. Не са ароматизирани, изключително нежни към бебешката кожа. Подходящи са за нежното личице. Ако си майка( или татко :) ), задължително ги опитай.


Напоследък имам голяма мания към маски за лице. Затова след като видях тези на Балея реших да ги изпробвам. Това са първите маски на Балея, които взимам. Имаше различни видове, аз се спрях на тези две.
 
 
До маските на щанда мернах тези тампончета за почистване на грим. Не съм супер очарована от тях. Усещам парене на кожата, когато ги използвам.


Наскоро правих поръчка от сайта на feelunique. Продуктите на YES TO заглеждам отдавна и понеже кремчето ми за лице привършваше реших с си взема този с морков. Използвам го вече около седмица, харесва ми.

 
След като пилингът за лице ми свърши бях в чуденка кой да е следващият. Не знаех точно какъв искам и докато се чудих видях този на Balea. Води се крем-пилинг с алое вера и екстракт от водорасли. Стори ми се интересен, не беше скъп и реших да го изпробвам. 


BB cream на Римел - това беше много спонтанна покупка, дори нямаше тестер, който да погледна. Не съм много голям фен на ББ кремовете, но за лятото са по-доброто решение. За моя най-голяма изненада се пристрастих към него. Може да му обърна по-подробно внимание в отделна публикация. 
ФДТ на Impala взех съвсем целенасочено и от чисто любопитство . Този ФДТ е много известен и предпочитан сред тинейджърките. Водоустойчив и дълготраен. Съдържа колаген, витамин Е и УВ филтър. Изненадата ми е много голяма, харесва ми. Цената му е около 5,50 лв.


Като си говорим за Impala , взех си и техен руж. Цвета е супер интересен, прасковен с кафеникави нотки. Страхотно качество за тази цена, около 4-5 лв. 

 
Следват един молив на Римел и един на Есенс. Моливите от тази серия на Есенс са ми любими. Имам почти всички цветове и ги използвам постоянно в ежедневния си грим. Моливът на Римел също много ми хареса. Вероятно ще се взимат и други цветове.



Като сме на тема "очи" реших да изпробвам новата спирала на Maybelline и да си я взема докато все още е на промоция. Спирслите на Maybelline са ми едни от любимите, а тази е страхотна.

 
Имам и няколко неща на The Body shop. Някои вече използвам в банята. А тези изчакват реда си - душ гел и скраб за тяло.


От известно време дебнех и този сух шампоан, който колкото пъти отивах в Lilly все беше изчерпан.

 
И да ви покажа и нещо ново, което е извън темата "козметика". Възползвах се от онлайн магазина на H&M и промоцията им с безплатна доставка и си взех тези супер удобни еспадрили.

 
Ако искате подробно ревю на някой от продуктите, само пишете.

До скоро,
To Makeup with Love